INFO SOAL JAWAB PRODUK QURE

APAKAH FUNGSI QURE S-SENCE?

Fungsi Qure S-Sence yang utama ialah memulihkan zakar yang lemah, tidak bermaya. Ini dapat dibantu dengan memulihkan semula sel-sel yang lemah dan melancarkan perjalanan darah dalam urat. Antara sebab berlaku sel-sel lemah ni pelbagai, antaranya disebabkan oleh kekerapan onani, perlakuan ganas semasa hubungan badan, saluran darah yang bermasalah seperti menyempit. Salah satu punca utama kelemahana zakar ialah yang berkaitan dengan sel-sel itu sendiri.

ADAKAH IA SESUAI UNTUK ZAKAR TIDAK MENGERAS

Zakar tidak boleh mengeras boleh dirujuk sebagai kehilangan upaya untuk zakar menegang atau mengeras secara keseluruhan. Qure S-Sence masih lagi dapat membantu masalah ini, tetapi kebiasaannya mengambil masa yang lebih lama berbanding dengan lelaki yang mempunyai hanya masalah lemah. Tetapi mengikut maklum balas dari pengguna ramuan Qure- S-Sence, mati pucuk masih boleh dirawat dengan urutan yang betul. Kami akan berikan cara urutnya.

SAYA ADA PENYAKIT LAIN, BAGAIMANA?

Jika anda ada penyakit kencing manis, sila pastikan bacaan gula dalam lingkungan 6 atau 7. Kerana zakar memerlukan pengaliran darah yang baik untuk membekalkan oksigen. Begitu juga dengan penyakit lain seperti darah tinggi, ianya mestilah stabil. Dalam kata mudah, mana-mana penyakit yang menjadi punca utama, mestilah juga diberikan rawatan.

Sebagai contoh jika anda ada masalah tulang belakang, dan saraf tidak berfungsi dengan baik, carilah rawatan sama ada berjumpa dengan chiropractor atau tukang urut yang mampu memulihkan semula masalah tulang belakang.

APAKAH KAEDAH YANG SESUAI?

Pancitkan Qure S-Sence secukup rasa ke zakar, kemudian urut dari bawah testikel hingga ke kepala, tanpa tekanan yang kuat. Lakukan sehala sahaja. Buat di sebelah pagi dan malam, sekitar 5 - 10 minit. Disyorkan supaya minyak kering sendiri. Jika malas boleh hanya dengan sapu minyak, tetapi hasilnya kurang sedikit berbanding dengan urut.

APAKAH RAMUAN QURE S-SENCE?

Dihasilkan KHAS Dengan Formula:
* Perubatan homeopathy
* Herba terpilih
* Minyak Zaitun
* Minyak kelapa dara

BERAPA LAMA KESAN AKAN TIMBUL?

Badan manusia berbeza-beza dan mengikut tahap masalah masing-masing. Bagi yang hanya lemah, kesan sepantas 1 kali guna, tetapi kebiasaannya bagi yang tidak menghidap apa-apa penyakit, akan mengambil masa beberapa hari. SMS/Whatsapp kami untuk maklumat lanjut. Bagi yang mempunyai penyakit seperti kencing manis, anda disyorkan untuk mengawal bacaan serendah yang boleh.

BOLEHKAH DIGUNAKAN SEMASA BERSAMA PASANGAN?

Jika digunakan untuk hubungan badan, Qure S-Sence boleh digunakan sekali, Seeloknya dibersihkan dulu dengan basuh dengan sedikit sabun.

BERAPA LAMA PERLU GUNA?

Selama mana yang anda mahu, dan ikut objektif anda. Jika hanya untuk memulihkan masalah, boleh berhenti apabila telah sembuh dan sesekali gunakan semula untuk memelihara kesihatan. Tetapi jika digunakan untuk menambah saiz, gunalah sehingga saiz yang anda hajatkan tercapai.

APAKAH FUNGSI QURE B-GERS

Kapsul B-Gers untuk menambah semula tenaga lelaki ke paras yang normal, supaya senjata boleh tegang semula secara semula jadi dan juga bersedia untuk digunakan bila-bila masa. Ia juga boleh menstabilkan keadaan badan seperti muda remaja, dan tidur yang lebih lena. Rawatan dalaman mesti seiring dengan rawatan luaran seperti urutan dengan Qure S-Sence.

BOLEH TAMBAH SAIZ?

Kebiasaannya boleh bantu untuk tambah saiz apabila digunakan secara konsisten. Secara kebiasaannya penggunaan sebotol boleh memberikan kesan yang ketara. Untuk mendapat saiz yang dihajat, perlu guna sehingga saiz yang diinginkan tercapai.